Кристиано Роналдо изведе Португалия с капитанската лента при победата с 4:0 над Лихтенщайн, за да запише своя 197-и мач и така да стане играчът с най-много срещи в историята на португалския национален отбор.

38-годишният нападател, който вкара два гола в четвъртък, изненада мнозина, след като реши да се раздели с Манчестър Юнайтед през ноември миналата година и да се присъедини към саудитския Ал Насър.

БГНЕС / BGNES
30 снимки

Сега от френският шампион Пари Сен Жермен се готви за сериозна лятна чистка и от „Парк де Пренс“ дори са готови да се разделят с поне две от големите си звезди, които могат да се присъединят към Роналдо в Саудитска Арабия.

Договорите на Лионел Меси и Серхио Рамос изтичат в края на сезона и испанският вестник Marca твърди, че френският клуб може да ги остави да си тръгнат като свободни агенти, а също така от клуба ще изслушват и оферти за Неймар, който е искан именно от Ал Насър.

Междувременно Goal пише, че големият противник на отбора на Роналдо в Саудитска Арабия – Ал Хилал, е готов да привлече Меси. В случай, че не успеят да го вземат в редиците си, то тимът ще се насочи към Неймар. Бразилският национал не желае да напуска ПСЖ, но не е изключено да промени решението си при страхотна офрета.