Бразилците за първи път в сряда видяха жената, която твърди, че футболната суперзвезда Неймар я е нападнал сексуално в хотел в Париж. Откъси от телевизионно интервю с Н. Т. Мендес Де Суза, предполагаемата жертва, се излъчи само един час преди Неймар да излезе на терена за приятелски мач между националния отбор на Бразилия и Катар (2:0) в столицата Бразилия.

"Имаше агресия заедно с изнасилването", каза жената в интервю, излъчено по мрежата SBT, съобщи АФП. Пълното интервю е планирано да се излъчи в понеделник.

Де Суза, която казва, че работи като модел, признава, че първоначално е харесвала Неймар и искала да прави секс с него.

Футболният мега-звезда й е платил самолетен билет, за да пътува от Бразилия и се е срещнал с нея в хотел в Париж.

„Нещата се промениха драматично при първата ни среща“, каза Де Суза. „Той беше агресивен, съвсем различен от момчето, което познавах от съобщенията. Тъй като наистина исках да бъда с него, си казах: Добре, ще се опитам да се справя с това”.

„След малко целувки и галене той започна да ме ударя... тогава започна да ме боли много, и аз го помолих да спре, защото ме боли", добавя жената в интервюто. Според Де Суза, Неймар се е извинил, но след това продължил да я наранява, докато правят секс.

Разкриха личността на жената, обвинила Неймар в изнасилване

Неймар, който премина в Пари Сен Жермен от Барселона за рекордната сума от 222 милиона евро през 2017 г., пише в Instagram, че контролният мач с Катар е най-трудният в кариерата му "поради обстоятелствата".

В крайна сметка той игра само 20 минути в мача и напусна терена куцукайки, подпомогнати от двама членове на екипа с леден пакет, обвит около глезена му.

Феновете се опасяват, че неприятностите на Неймар ще се отразят на представянето на отбора им в предстоящото континентално първенство Копа Америка на Южна Америка, на което Бразилия е домакин и последно печели през 2007 г.

Неймар, който настоява, че е невинен, публикува видеоклип, в който се посочва, че той е жертва на заговор. В същото видео той публикува и интимни съобщения от „WhatsApp“, които казва, че е получил от обвинителката си, на които тя лежи в леглото си гола до кръста./БГНЕС