Бразилският телевизионен канал „Рекорд“ излъчи снощи видеоклип, на който се вижда как Неймар влиза в стаята на парижки хотел в компанията на модела Нажила Триндаде. Двамата лягат на леглото, след което се стига до спор и сбиване.

Бащата на Неймар не се поколеба да се обади по време на телевизионното предаване, за да стане ясно, че синът му е невинен според видеото, което излезе на светло.

„Не трябва да защитавам сина ми изобщо. От видеото ясно се вижда, че той е принуден. Видеото само доказва, че Неймар е бил нападнат. Още тогава той разбира, че всичко, което се случва е инсценировка“, коментира бащата на Неймар.

 Водещият на предаването Луис Бачи, го попита: „Казвате ли, че Неймар се защитава от агресия?“ На което бащата на футболиста отговори: „Трябва само да видите видеото! Това е монтаж и хората осъзнават това.“

Жената, обвинила Неймар в изнасилване, разказа подробности по ТВ

Разкриха личността на жената, обвинила Неймар в изнасилване

„Когато влизат в стаята, всичко се записва, което е добре за разследването и за нас. Цялото видео трябва да бъде открито и да се появи. Това е, което полицията се опитва да направи – да намери цялото видео“, каза още бащата на Неймар.

Бразилците за първи път в сряда видяха жената, която твърди, че футболната суперзвезда Неймар я е нападнал сексуално в хотел в Париж. Откъси от телевизионно интервю с Н. Т. Мендес Де Суза, предполагаемата жертва, се излъчи само един час преди Неймар да излезе на терена за приятелски мач между националния отбор на Бразилия и Катар в столицата Бразилия.

Неймар получи призовка за съда

Де Суза, която казва, че работи като модел, признава, че първоначално е харесвала Неймар и искала да прави секс с него.

Футболната мегазвезда й е платил самолетен билет, за да пътува от Бразилия и се е срещнал с нея в хотел в Париж.

Неймар, който настоява, че е невинен, публикува видеоклип, в който се посочва, че той е жертва на заговор.

В същото видео той публикува и интимни съобщения от „WhatsApp“, които казва, че е получил съобщения от обвинителката си, на които тя лежи в леглото си гола до кръста.