Неймар може един ден да спечели Златната топка, но неговият сънародник Маркиньос е най-добрият футболист на ПСЖ. Това смята бившият бразилски футболист Пауло Сезар. Според него бранителят показва класа и постоянност с изявите си на терена и това трябва да бъде оценено от феновете.

Getty Images
43 снимки

Пауло Сезар прекара пет години на „Парк де Пренс“ между 2002 и 2007 година и сподели, че бившият му тим се превръща в суперсила в Лига 1 след идването на новите собственици от „Катар Спортс Инвестмънтс“.

„За мен Маркиньос е страхотен играч. В момента той е най-добрият в ПСЖ. Трябва да закрепи позициите си в националния тим на Бразилия. Така хората ще го опознаят и ще го оценят. Освен това не е само футболистът, а всички знаят за неговите умствени възможности. Маркиньос е човек, който има моето уважение с показаното на терена и извън него. Важното за мен е, че той играе еднакво добре с или без капитанската лента. Вярно е, че във Франция, когато сте капитан има повече уважение към вас, но в същото време имаш и други задължения на терена“ заяви Сезар.