Бъдещето на Адриен Рабио може да претърпи изненадващ обрат в следващите дни и той да поднови своя договор с Пари Сен Жермен, информира „le10sport“.

След сапунената опера, която се разигра с участието на френския футболист и Пари Сен Жермен, Рабио отказа да поднови договора си с клуба. След това той бе наказан и дисциплинарно уволнен заради неговото отношение. Сега ситуацията може да претърпи пълен завой до такава степен, че той да продължи договора си с ПСЖ.

В следващите дни се очаква ръководството на ПСЖ да смени спортния директор Антеро Енрике с Леонардо.

Именно бразилецът се очаква да седне отново на масата за преговори с Рабио. Леонардо има добри отношения с полузащитника.

Леонардо вече е провел разговор по телефона с майката на Рабио – Вероник, която е и негов агент, като се е опитал да коригира ситуацията.

Рабио е съобщил на ръководството на клуба си Пари Сен Жермен, че е готов да седне на преговори за продължаване на контракта си с клуба.

24-годишният полузащитник не е играл за ПСЖ от декември насам, тъй като отказа да си продължи договора с клуба от френската столица.

През сезон 2018/2019 на сметката на Рабио има 20 мача във всички турнири, както 2 гола и 2 асистенции.

Според сайта transfermarkt.de, цената на полузащитника е 35 милиона евро.

 По-рано в някои медии се появи информация, че Манчестър Юнайтед е готов да плати 170 хиляди паунда на седмица за него, ако приеме офертата на клуба. Потвърждение от нито една страна обаче нямаше по темата.