Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос може да напусне клуба в края на сезона като свободен агент. Това веднага активизира грандовете на европейския футбол и те са започнали да обмислят трансферните си ходове.

В Испания съобщават, че за подписа на опитния испанец ще се борят Ювентус, ПСЖ, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити.

Договорът на Серхио Рамос изтича в края на сезона и той има желанието да стартира преговори с президента на Кралския клуб Флорентино Перес в следващите седмици.

Капитанът на „лос бланкос“ не е доволен от отношението на клуба, след като ръководството му предлага двугодишен договор с 20% намаление на заплатата. От своя страна защитникът иска тригодишен контракт, който да запази досегашните условия, което означава, че той ще продължи да взима по 12 милиона евро на година.

Медиите в Испания твърдят, че има 80% шанс Серхио Рамос да напусне Реал Мадрид след края на сезона. Това активизира големите клубове в Европа да започнат подход към евентуално негово привличане. Съобщава се, че и отбори от МЛС искат да привлекат бранителя, но желанието му е да продължи да играе на високо ниво в Европа.