Футболистите на ПСЖ вбесиха феновете и треньора на тима Томас Тухел. Часове след поражението в първия 1/8-финал за Шампионската лига от Борусия Дортмунд (1:2), играчите на парижани отпразнуваха шумно рождените дни на Мауро Икарди, Едиснон Кавани и Анхел Ди Мария.

Тримата бяха наели специално място за празненството, което отпразнуваха с много танци и бира. Само два дни след поражението в Германия, футболистите бяха получили ден почивка, който оползотвориха с купон и латино танци.

Всичко това стана публично достояние от видео клипове на играчите и техните половинки в социалните мрежи, като една от най-активните бе съпругата на Икарди – Уанда Нара.

Днес ПСЖ ще поднови тренировки за неделното си домакинство на Бордо. В началото на месеца Томас Тухел бе бесен на Неймар заради организирането на бурен купон. Тогава германският специалист каза: „Не даваме образ на сериозен клуб“.

На купона на тримата присъстваха съотборниците им Навас, Паредес, Ерера, Маркиньос, Керер и Мбапе. Марко Верати отсъстваше от празненството.