Бразилската суперзвезда Неймар вече е в Париж, където ще проведе ключови разговори за бъдещето си в Пари Сен Жермен. Според информация на вестник AS, нападателят е пристигнал във френската столица в неделя, а днес предстои да се срещне със спортния директор Леонардо.

За никого вече не е тайна, че желанието на Неймар е да напусне и да се завърне в Барселона, но за момента двата клуба са далеч от разбирателство за евентуална сделка.

Неймар трябваше да се яви на първа тренировка с Пари Сен Жермен още преди седмица, но не го направи в опит да форсира напускането си. Заради действащия си договор с френския клуб обаче, нападателят ще претърпи колосални глоби за закъснението си.

От щаба на Неймар обаче твърдят, че той е получил разрешение да се яви по-късно в Париж заради участие в благотворителни мачове в родината си.

Дали това е истина или не, ще стане ясно днес, след срещата на Неймар с ръководството на Пари Сен Жермен, на която ще бъдат коментирани бъдещите планове на клуба и бразилския футболист.