Френският шампион Пари Сен Жермен надделя с 3:2 над испанския Атлетико Мадрид и записа първа победа в тазгодишното издание на приятелския турнир "Интернешънъл Чемпиънс Къп".

Възпитаниците на Томас Тухел стигнаха до успеха с попадение на 18-годишната резерва Виргилиу Постолаки във втората минута на добавеното време. В предишните си два мача от надпреварата ПСЖ допусна поражения от Байерн Мюнхен с 1:3 и от Арсенал с 1:5.

Атлетико пък записа победа в първия си мач с 3:1 с дузпи над Арсенал след 1:1 в редовното време и продълженията. Французите поведоха с 2:0 с голове на Кристофер Нкунку след малко повече от половин час и на Муса Диаби в 71-ата минута, но четвърт час преди края Виктор Мойехо намали с добавка отблизо, а в 86-ата минута Антоан Бернед си вкара автогол за 2:2, след като отклони в собствената си врата центриране от ляво на Борха Гарсес. 

Двубоят отиваше към равенство, но малко преди края Постолаки вкара с прецизен удар от дъгата пред наказателното поле в десния ъгъл на Антонио Адан