Отборът на Пари Сен Жермен победи Рен с 2:1 в двубоя за Суперкупата на Франция. „Парижани“ осъществиха пълен обрат след голове на Килиан Мбапе и Анхел Ди Мария през второто полувреме. За Рен точен беше Адриен Хану през първата част. Срещата се игра в китайския град Шенжен. 

Двубоят започна с положение за миналогодишния шампион на Франция. В 12-та минута, след центриране от свободен удар от страна на Анхел Ди Мария, топката беше засечена от защитника Тило Керер, но ударът му срещната напречната греда. 

Само минута по-късно радостта беше за символичните гости от Рен. Бенжамен Борежу нахлу по дясното и крило и отправи остро центриране към точката на дузпата, където на точното място беше нападателя Адриен Хану, който даде аванс на „червено-черните“. 

В началото на второто полувреме паритета на терена беше възстановен. Маркиньос получи пространство в центъра на терена и успя да изведе зад гърба на защитата на Рен испанеца Пабло Сарабия, който пък не се поколеба да предостави топката на празна врата на звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе. Младокът не сгреши, за да направи резултата 1:1. 

В 73-та минута обратът беше завършен. „Парижани“ получиха пряк свободен удар на около 25 метра вдясно от вратата на стража на Рен Томаш Кубек. Зад топката застана Анхел Ди Мария, който с прецизен шут прати топката в горния ляв ъгъл на вратата, за да даде победата на Пари Сен Жермен с 2:1.