Изглежда, че сагата между Мауро Икарди и Уанда Нара най-накрая е приключила и двамата официално са се разделили. Преди няколко дни двамата се показаха на влакче в увеселителен парк, където изглеждаха отново щастливи, но сега приказката взе друг и вероятно последен обрат.

Сега Уанда Нара е бясна, след като е научила, че съпругът ѝ и моделът Чайна Саурес, заради която се разделиха за кратко преди няколко седмици, са се срещнали лично и не са флиртували само чрез съобщения.

Уанда Нара е разделена, говорих с нея [в сряда] сутринта“, каза Янина Латоре, която е приятелка на Уанда в телевизионното предаване „Los Angeles de la Manana“.

„Фразата, която тя ми каза, беше: „Сама съм, искам да съм добре“. Уанда е ядосана, защото всичко беше наред, но след това получи имейла [разкривайки, че Икарди е излъгал, че не се е срещнал лично с Китай Суарес].“

След като е разбрала това, Уанда е отпътува за Милано, където остава по бизнес причини. Благодарение на имейл от приятел на Суарес, Уанда Нара е открила, че Икарди е поканил моделката в Париж по друг повод, когато е била в Милано със сестра си.

„Не искам да знам нищо повече за това“, е заявила Уанда пред Латоре.

Междувременно играчът на ПСЖ е премахнал акаунта си в „Instagram“ след поредната си издънка.