Една от най-ярките звезди на футболния терен в лицето на Неймар е запленен от красотата на тъмнокосата Мелъди Пенялвер. Това е видно от нейните публикации в социалната мрежа Инстаграм, които се радват на вниманието на бразилската звезда на ПСЖ.

На една от харесаните от Неймар снимки испанката позира по черен бански и бели боти на висок ток, докато лежи върху мраморния ръб на басейн.

Повече снимки на хубавицата вижте в ГАЛЕРИЯТА

Според вестник Марка, нападателят е запленен от Пенялвер, а в. Прото Тема допълва, че той е очарован от сексапила на нейните снимки.

Испанката, която е позната в родината си като герой от реалити формати, има 795 000 последователи в Инстаграм. Тя е родена в Елче, но живее на известния с щурите си партита остров Ибиса.

Счита се, че интересът на Неймар към брюнетката в момента може да подложи на сериозно изпитание любовта между Мелъди и Кристиан. Както е известно, бразилската футболна звезда няма постоянна връзка с жена след раздялата с дългогодишната си приятелка Бруна Маркезина. След това той имаше кратки авантюри с различни жени.