Журналистите очевидно си нямат друга работа и покрай следенето на трансферите, се опитват да проникнат и в интимния живот на звездите. И понеже Хесе Родригес е един от спряганите футболисти за трансфер тази зима, та попаднаха на озадачаваща дейност в социалните мрежи.

Какво се случи, та пишещите братя изпаднаха в неведение? Испанският футболист на Пари Сен Жермен изведнъж взе, че изтри снимките на любимата сексбомба до себе си Аура Руис от профила си в Instagram.

Първата реакция бе: "Скъсали са, явно". Но след известна мисловна дейност медиите в Испания допуснаха: "А може и Хесе да я предпазва от евентуалния гняв на феновете на ПСЖ около очаквания му трансфер."

Така или иначе историята остана неразгадана засега, още повече, че в профилите на Аура в социалните мрежи продължават да стоят общите им снимки. Макар че последният такъв пост на надарената красавица е около Нова година с нежното обръщение към Хесе "Бебе".

Кой знае какво се случва с тях. Ще прави ли трансфер бившият играч на Реал и на интимния фронт, освен на футболния? Знае ли човек...