Барселона беше сериозно разтърсен миналото лято, когато звездата на тима Неймар предпочете офертата на Пари Сен Жермен и отиде там срещу рекордните във футбола 222 млн. евро. Оттогава името на бразилеца е спрягано за трансфер в Реал Мадрид и обратно на "Камп Ноу". 

И макар генералният мениджър на каталунците Пеп Сегура да отхвърли такава възможност, все пак остави леко открехната вратата за евентуалното му завръщане. Той даде интервю пред изданието "Кадена Сер", в което обсъди опцията. 

"Неймар е играч, който не е опция за нас към момента. Винаги съм казвал, че когато млад играч си тръгне от Барселона за пари, той никога повече няма да се върне при нас. И целият клуб стои твърдо зад тази позиция."

"При Неймар нещата обаче са различни. И все пак ние винаги трябва да правим обстойна оценка на пазара и да правим най-добрите решения, свързани с най-добрите футболисти", сподели генералният мениджър на Барселона. 

Неймар има 41 гола в 46 мача с екипа на ПСЖ, но от момента на пристигането му на "Парк де Пренс" се говори, че не е щастлив там. И нищо чудно скоро отново да се заговори за негов трансфер, макар тимовете, които могат да си позволят трансферната сума и заплатата му да се броят на пръстите на едната ръка.