Ръководството на Пари Сен Жермен категорично е отхвърлило последната оферта на Барселона за нападателя Неймар, съобщава ESPN. Испанският първенец прави всичко възможно, за да си върне бразилския голмайстор, който също желае да напусне френската столица и да се завърне на „Камп Ноу”.

Както е известно, от Барселона желаят да вземат Неймар под наем за един сезон, а след неговия край, окончателно да откупят правата на футболиста.

“Каталунският” гранд е предложил 40 млн. евро за едногодишен наем и нови 150 млн. евро следващото лято. Предложението на Барселона обаче е било отхвърлено моментално.

От френския клуб са склонни да се разделят с Неймар до 2 септември, когато затваря летният трансферен прозорец, но само при едно условие – ако намерят заместник на бразилеца. От щаба на ПСЖ са били категорични, че това няма как да се случи с бюджет от 40 млн. евро и настояват за изплащане на цялата сума.

Все още не е ясно какви ще са действията от страна на Барселона, но не е изключено, испанският гранд да продължи с офанзивата и да предложи нова оферта в следващите дни.

Още по темата:

Има ли сделка? Барса поръча хиляди фланелки с името на Неймар