Football Leaks продължава да публикува пикантни разкрития относно футболния живот. Вече бе оповестено за преговорите между Реал Мадрид и Мбапе, но в крайна сметка младокът взе решение да продължи кариерата си в Пари Сен Жермен.

Новите разкрития, които Football Leaks прави са за клаузите записани в договора на Мбапе с Пари Сен Жермен и различните благини, от които звездата на френския футбол се възползва.

В договора му с ПСЖ има клауза, в която е записано, че ако той спечели „Златната топка“, автоматично ще се превърне в най-добре заплатения играч в отбора. Той ще получава заплата по-голяма от тази, която в момента взима Неймар. Възнаграждението на бразилеца се равнява на 30 милиона евро годишно.

В договора на 19-годишния футболист с ПСЖ има и клауза, която задължава френския клуб да му плати компенсация в много сериозен размер, ако отборът бъде изваден от участие в Шампионска лига поради нарушение на „Финансовия феърплей“.

Мбапе има право на 50 часа в годината на частни полети.

Освен това Пари Сен Жермен плаща допълнително по 30 хиляди евро на месец на Мбапе, за да може футболистът да си плаща наема на къщата, както и да плаща заплатите на своя личен иконом, на своя шофьор и на своята охрана.

Football Leaks с големи разкрития за трансфера на Мбапе в ПСЖ и проваления опит на Реал М​