Кръг преди края на сезона в Испания звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман обяви шокиращата за феновете новина, че напуска след края на сезона. И това се случи само 12 месеца, след като им се врече във вечна вярност. 

Тогава французинът избра да остане на "Уанда Метрополитано" пред вероятността да премине в Барселона. Сега всички очакваха той да поеме именно към "Камп Ноу", но ситуацията изглежда различна. Защото в наддаването се включи най-големият отбор в родината му - Пари Сен Жермен. 

Парижани са категорични в намерението си да съберат всички най-добри френски играчи, които са свободни на трансферния пазар. И са готови да платят откупната клауза на нападателя с "дюшекчиите", която от 1 юли ще стане 120 млн. евро. 

Допълнителен бонус за ПСЖ ще е, че ще надцакат именно Барселона, защото отдавна не е тайна, че ръководствата на двата клуба са в отявлен конфликт и винаги, когато се появи трансферна цел за Барса, парижани се намесват и вдигат цената на набелязания играч. 

В случая с Гризман съществува и неодобрението от страна на феновете на "блаугранас" за подобен трансфер именно заради отказа му да дойде преди година. Точно затова няма да е никак изненадващо, ако той се озове на "Парк де Пренс".