Царството на Неймар в Пари Сен Жермен и тичането на клубните ръководители по него да изпълняват всичките му прищевки приключиха! Според най-авторитетното френско издание "Екип", шефовете са променили отношението си тотално към него и са готови да го продадат. 

Лично президентът Насер ал Хелайфи е обявил, че новата политика ще е на пълна липса на толерантност към незаинтересоваността и безотговорната игра към всеки от играчите на "Парк де Пренс". А бразилецът нееднократно беше обвиняван в такива грехове от трансфера си през 2017 г. 

След като разбрал новите изисквания, нападателят обявил пред близките си, че вече не се чувства щастлив в Париж. Това отваря вратата за негов трансфер, но френският шампион ще го продаде само при правилната оферта. Той беше купен за 222 млн. евро от Барселона и откупната му цена трябва да бъде близка до тази сума. 

Иначе и самият Насер ал Хелайфи разкри в интервю за "Франс Футбол", че това вече ще е новата политика в клуба. 

"Играчите на Пари Сен Жермен вече трябва да бъдат по-отговорни. Всичко трябва да се промени. Те трябва да работят повече от преди, защото не са в клуба просто за забавление. Ако не са съгласни с това, вратите са отворени, чао! Не искам повече прояви на звезден характер".

"Осъзнах, че е нужна промяна, иначе не отиваме на никъде. Леонардо има цялата спортно-техническа власт и моето пълно доверие", заяви президентът на парижани пред авторитетното