Звездата на Пари Сен Жермен - Неймар - направи съкровен разказ за трудностите, които е имало семейството му в детството му. Нападателят не е израснал в лукс и охолство и в тази връзка се върна на един спомен, който и до днес карал майка му да плаче.

За разлика от миналите години, сега Неймар е финансово добре обезпечен. Той е един от най-добре платените футболисти в света, но въпреки това не забравя произхода си и онова, което е изживял като дете.

Неймар

източник: БГНЕС

„Винаги сме имали затруднения, но никога не ни е липсвало нищо от първа необходимост, както и храна. Спомням си, че веднъж поисках от майка ми кокошка, но тя нямаше пари да я купим. Тогава ѝ казах, че ще стана богат и ще купя фабрика за кокошки…понякога тя се сеща за тази история, говори за нея и плаче“, споделя Неймар, който се превърна в най-скъпия футболист в света през 2017 година, след кат премина от Барселона в ПСЖ срещу 222 милиона евро.

„Живеехме в къщата на баба ми, сред чичовци, лели, братовчеди и баби, и дядовци. Бяхме 9 човека и съжителствахме в 4 стаи. Имахме много трудности, когато някой отиваше да си легне, всички трябваше да го последваме, защото дюшекът бе голям колкото стаята и всички трябваше да легнем заедно“, допълни голмайсторът. 

Още новини:

Съотборник на Неймар: За ПСЖ той е готов на всичко  

Смях: Неймар скрови коварен номер на Мбапе