Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино вече е в напреднали преговори с президента на Тотнъм Даниел Леви за завръщане в Лондон. „Sun“ пише, че босът на „шпорите“ е уверен, че ще успее да убеди аржентинеца да напусне Пари Сен Жермен, след като се появиха информации, че специалистът не е щастлив във френската столица.

Леви обаче ще трябва да се договори с ПСЖ, които ще искат обезщетение. Той обаче е готов да плати значителна сума, тъй като счита Почетино за най-добрия вариант за нов наставник.

Изданието допълва, че аржентинецът, който не успя да изведе парижани до титлата, която бе завоювана от Лил, не е в добри отношения и със спортния директор Леонардо. Смята се, че причината е намерението на Леонардо да продаде голямата звезда на клуба Килиан Мбапе.  

В Тотнъм виждат завръщането на Почетино като голям коз в задържането на голмайстора си Хари Кейн, за когото се твърди, че е поискал да напусне „шпорите“ след поредната разочароваща кампания, която отново завърши без спечелен трофей.

Ако Почетино се завърне в Тотнъм, това ще означава, че и в ПСЖ ще търсят нов треньор. Тъй като Масимилиано Алегри е пред завръщане в Ювентус, а Антони Конте е близо до Реал Мадрид, то именно бившият наставник на „кралете“ Зинедин Зидан се превръща в основен фаворит за наследник на аржентинеца.