Отборът на Пари Сен Жермен се спаси от загуба срещу Ланс с попадение на Джоржиньо Вайналдум в 92-ата минута и така изравни за 1:1.

Вицешампионите отново не впечатлиха с представянето си, но старши треньорът на тима Маурисио Почетино остана доволен от проявения характер в края на двубоя.

БГНЕС
23 снимки

„Трябва да отдадем дължимото на Ланс. Това е физически много силен отбор. Домакините бяха агресивни и ни създадоха огромни проблеми. Но да не пропускаме и усилията, които ние положихме. Борихме се до последно и успяхме да изравним. Мисля, че резултатът е справедлив“, заяви Почетино след двубоя.

„В началото не съумявахме да задържим топката по-продължително. Когато се изправиш срещу толкова енергичен противник, техническият брак не помага. Затова и трябваше да потърсим тактическа промяна“, обясни аржентинецът.

„Мбапе изигра много мачове и му се натрупа умора. За него беше добре да получи малко почивка. Честно казано, не ме интересува, че сме начело в класирането след първия полусезон. Важното е да сме на същото място след последния мач“, каза още Почетино.

БТА
10 снимки