Аржентинският треньор на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино иска да се завърне в английската Висшата лига от новия сезон. 

Бившият мениджър на Тотнъм се надява да оглави Манчестър Юнайтед и чака предложение от страна на ръководството на “червените дяволи”, информира “Сън”. 

Според публикацията 49-годишният специалист не вижда бъдеще пред себе си в ПСЖ и иска да застане начело на клуб с традиции като Манчестър Юнайтед, който ще остане без наставник в края на сезона, когато изтича ангажимента на временния мениджър Ралф Рангник. Почетино има голям опит на Острова. Той е бил наставник на Саутхамптън в периода 2013-2014 година, след което оглави Тотнъм. 

С лондончани той стигна финал на Шампионската лига. В момента той е ангажиран с ПСЖ до 2023 година. 

Междувременно бившият халф на “червените дяволи” Пол Инс се изказа много позитивно за евентуално назначаване на Почетино. 

“Винаги съм мечтал той да стане оглави Маннестър Юнайтед. Това е правилният човек, но има нужда от план за поне 4 години. Проблемите ни са много и няма да бъдат решени бързо. Надявам се обаче един ден да видя ниво на игра подобно на това, което показват Челси и Ливърпул”, коментира Инс.