Президентът на Сантос Жозе Карлос Перес заяво, че Неймар е сбъркал фалтано с решението си да напусне Барселона.

„Решението на Неймар да напусне Барселона бе напълно погрешно. Там той израстваше като играч, международната му проекция беше много по-голяма, печелеше титли и значието му за световния футбол беше важно. Той не взе добро решение, когато си тръгна“, коментира президентът на Сантос в интервю за „Marca“.

„Неймар е страхотен футболист, най-добрият след Пеле. Сантос продължава да създава изключителни играчи и Неймар е един от примерите за това. В света няма друг играч с неговия талант“, добави Перес.

Президентът на Сантос призна, че би искал да види Неймар в Реал Мадрид.

„Това би било нещо изключително. Надявам се да се осъществи. Аз съм фен на Реал Мадрид и това е клуб, който прави нещата по съвършен начин. Ние винаги сме имали много добри отношения с Реал Мадрид. Това би било най-доброто място за Неймар. Реал Мадрид е световна марка, всичко го признават. Той трябва да се замисли и ако има възможността да облече екипа на Реал Мадрид, не трябва да се съмнява“, продължи Перес.

„Родриго Гоес не е звезда, а е скромен. Той винаги е готов да се учи, харесва футбола и това е много важно. Родриго ще бъде страхотен играч. Бях много щастлив, когато той подписа с Реал Мадрид“, каза още президентът на Сантос.