От ПСЖ настояват за крупната сума от 175 млн. евро, за да позволят на Неймар да се завърне в Барселона, пише "Спорт". Според изданието френският шампион иска да постави неизпълними условия пред каталунците. В Париж биха продали бразилеца, но не искат да обсъждат размени и биха приели единствено оферта в размер на 175 млн. евро в брой.

Изглежда, че нито Барселона, нито някой друг европейски клуб ще се доближи през това лято до тази сума. На "Камп Ноу" са се възползвали от паузата в шампионата, за да проверят дали ще могат да влязат в преговори за футболисти с ПСЖ, тъй като са наясно, че Неймар иска отново да облече техния екип. Парижани обаче не са съгласни на подобен вариант, тъй като искат пари, а не бартер.

Тези намерения на френския тим усложняват ситуацията. Тъй като разполагат с френски играчи като Антоан Гризман, Самюел Юмтити и Усман Дембеле, "блаугранас" разчитат, че това лято биха могли да стигнат до сделка, но в ПСЖ държат да получат само пари, за да изравнят финансовия си баланс и да привлекат трансферните си цели. 

От Барселона са решили засега да се отдръпнат, тъй като единствените пари на разположение са предвидени за трансфера на Лаутаро Мартинес.