През последните няколко години името на Кристиано Роналдо често беше свързвано с ПСЖ. Нападателят на Ювентус поддържа голямо приятелство с президента на парижани Насер Ал-Хелаифи и въпреки че никога не е имало конкретна оферта, спортният директор на ПСЖ Леонардо открехна вратата за евентуален трансфер на португалската звезда.
 
"Може би един ден Кристиано ще се събуди и ще поиска да премине в друг отбор. В колко клуба може да играе футболист като него - не повече от 4-5. Това е затворен кръг, но ПСЖ е в него със сигурност. Но първо трябва да има възможности, ситуации, моменти ... Нормално е да говорим за това, въпреки че поради лудостта на пазара, засега не е в обсега ни, но винаги може да се случи нещо непредвидено", заяви Леонардо в чат във Фейсбук.
 
В момента приоритет на ПСЖ е да поднови договорите на Неймар, Мбапе, Ди Мария и Дракслер. Ако Мбапе напусне напусне, парижани могат да го заместят с първокласна звезда и този играч може да бъде Кристиано, който никога не е отхвърлял възможността да играе в Париж.
 
Бъдещето на Кристиано Роналдо е далеч от Италия, твърди испанската телевизия Cuatro. Португалецът, който ще навърши 36 години през февруари, има договор с Ювентус до лятото на 2022 година. От Торино не желаят да го изпуснат като свободен агент и затова смятат да се разделят с него след края на настоящия сезон. „Бианконерите“ желаят да си възвърнат част от дадената за него трансферна сума преди две години – 100 милиона евро. Високата заплата на Роналдо – 31 милиона евро нето, също кара шефовете на Юве да се колебаят дали да му предложат ново споразумение.