Отборът на Пари Сен Жермен излезе с официално изявление, с което разсея съмненията около бъдещето на звездата си Килиан Мбапе.

Чрез своя профил в Туитър парижани се обърнаха към всички свои почитатели и към футболната общественост, като обявиха, че и през следващия сезон Мбапе ще бъде част от редиците на френския шампион.

“Силната връзка между Пари Сен Жермен и Килиан Мбапе, която се наблюдава през изминалите 2 години, ще продължи и през следващия. Клубът има амбицията да пренапише европейската си история през следващия сезон, което да съвпадне и с 50-годишнината на на Пари Сен Жермен. Това е един исторически момент както за клуба, така и за нашите фенове и всички ние ще се обединим, за да може всеки да допринесе за постигането на големия успех като колектив“, категорично заявиха в своето заявление парижани.

Спекулациите за бъдещето на Мбапе се появиха след изказванията на играча по време на традиционната гала вечер, на която се раздаваха наградите за края на сезона в Лига 1, с които той подсказа, че е възможна раздяла между двете страни.   

Автор на материала: Емануил Тодоров

Изказване на Мбапе предизвика земетресение в ПСЖ