Пари Сен Жермен възнамерява да предложи нов договор на Килиан Мбапе с изключителни финансови условия. Целта на френския клуб е да си гарантира оставането на Мбапе на „Парк де Пренс“ за дълъг период от време и да откаже отбори като Реал Мадрид от възможността да им го откраднат. ПСЖ иска да предприеме изпреварващи мерки, за да гарантира, че 20-годишният футболист ще продължи да бъде голямото лице на отбора за продължителен период от време.

Президентът на ПСЖ Насер Ал-Келайфи и спортният директор Антеро Енрике се очаква в следващите дни да представят предложението за подновяването на договора на Мбапе.

Офертата на Пари Сен Жермен ще бъде подобрение на настоящите условия в контракта на Мбапе във всяко едно отношение. Целта на шефовете на френския гранд е да направят неустоимо предложение, което 20-годишният футболист да не може да откаже.

В новия дългосрочен договор ще има подобрение на заплатата и бонусите на играча, но също така ще бъде включена и откупна клауза, която да бъде недостижима за съперничещите клубове.

В същото време Мбапе ще се превърне в най-добре платения играч в отбора и ще задмине Неймар.