Пари Сен Жермен има много сериозен интерес към нападателя на Наполи Виктор Осимен. Френският шампион прави всичко възможно, за да вземе нигериеца в редиците си и в момента се обсъждат различни варианти за осъществяване на сделката с "партенопеите", съобщава "Скай Италия".

От Наполи до момента са категорични, че няма да пуснат голямата си звезда за сума по-малка от тази, заложена в договора му. Там клаузата за откупуване е на стойност 130 млн. евро.

От ПСЖ ще опитат да свалят цената, като са готови да включат в сделката и няколко свои играчи. Сред тях са Карлос Солер, Норди Мукиеле и Канг-Ин Лий. На този етап обаче само последният представлява интерес за Наполи, а като цяло в клуба предпочитат директна продажба, ако трябва да загубят един от най-ценните си играчи.

Агентът на Осимен обаче изглежда също опитва да помогне за осъществяването на сделката между двата клуба. Той е бил забелязан в Париж в последните дни, като почти сигурно е имал разговори с шефовете на ПСЖ.

Иначе към Осимен има интерес и от други клубове, като сред тях са Арсенал и Челси. За последните си 4 сезона с екипа на неаполитанците 25-годишният нигериец има 133 мача, 78 гола и 18 асистенции.