Според ESPN, от ПСЖ преговарят с Франк Кесие и Пол Погба и се надяват по този начин да убедят Килиан Мбапе да остане в клуба. Договорите и на двамата полузащитници изтичат в края на сезона, а от парижкия клуб искат да подпишат с тях като гаранция за доброто бъдеще на клуба и борба за всички възможни трофеи.

Кесие е малко вероятно да продължи с Милан, въпреки офертата на „росонерите“ от 6,5 милиона евро заплата. Агентът на полузащитника от Кот д'Ивоар е поискал близо 9 милиона евро на сезон, така че двете страни не са дори близо до постигане на споразумение. ПСЖ и Тотнъм са сред клубовете, които се интересуват от подписването на 25-годишния футболист като свободен агент. Отново според ESPN, клубът от Лига 1 вече води преговори с обкръжението на играча.

Почти същата е и ситуацията с Погба, който е свързван и с преминаване в бившия си клуб Ювентус. Френският халф и Мбапе се познават отлично от съвместните им изяви в националния отбор на „петлите“, с който спечелиха и Световното първенство през 2018 година, както и Лигата на нациите преди няколко месеца.

Френският национал е силно свързван с евентуално преминаване в Реал Мадрид и има право да подпише предварително споразумение, тъй като е в последните шест месеца от договора си.