Футболистът на Пари Сен Жермен Адриен Рабио се замеси в нови неприятности и е все по-близо до напускането на „Парк де Пренс“, твърди „Le Parisien“.

Според информацията, Рабио е влязал в сериозна конфронтация със старши треньора Томас Тухел. Това е причината халфът да бе оставен на резервната скамейка в мача срещу Ливърпул от груповата фаза на Шампионската лига.

Германският специалист ясно изрази своето желание да задържи Рабио в състава си, но полузащитникът на този етап категорично отказва да продължи своя договор с клуба. Контрактът на играча с парижани изтича в края на сезона, а той отхвърли четири оферти за неговото подновяване.

Тухел обоснова решението си да остави Рабио на резервната скамейка като тактическо.

Това не е единствената причина, поради която Рабио влезе в новините. При пристигането си на „Парк де Пренс“ той бе освиркван от няколко фена на ПСЖ, които му викаха: „Махай се в Барселона.“

Преговорите между Рабио и Антеро Енрике са в задънена улица. Все пак от Пари Сен Жермен ще направят последен опит да стигнат до споразумение с халфа за подновяването на неговия договор, като предстои среща между президента на клуба Насер Ал-Келайфи и агента на играча.

Последен опит от ПСЖ да удържи Рабио

ПСЖ продава Рабио още през януари, Реал също го пожела

Адриен Рабио каза “да“ на Барселона

ПСЖ се умори, пуска Рабио в Барселона