Всички мостове са изгорени и явно Неймар няма абсолютно никакво бъдеще в Пари Сен Жермен. И по всичко изглежда, че трансферът му далеч от френската столица вече се пече, въпросът е само дали ще е в Барселона, или в Реал Мадрид. 

Босовете и треньорският щаб на парижани продължават да увъртат и да не казват категорично, че се готви сделка, но действията им показват нещо съвсем различно. А те сочат, че няма връщане назад, след като всички фланелки с името на бразилеца бяха изтеглени от продажба от официалния магазин на клуба. 

С оглед на факта, че южноамериканецът е най-скъпият трансфер в историята на ПСЖ, както и че до това лято те се продаваха като топъл хляб и бяха голямо перо в приходната част на бюджета, само издават индикациите, че трансферът се готви. 

И в случая с магазина на парижкия клуб не се касае за липса на зареждане, както често се случва в, да речем, официалните шопове на българските клубове. Наблюдателни журналисти уловиха екипи дори с имената на юношите на тима, но нито една с името на голямата звезда Неймар.