Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел бе категоричен, че няма да позволи на Неймар да напусне клуба, ако на негово място не бъде привлечен нов футболист. Специалистът говори след разочароващата загуба с 1:2 от Рен в Лига 1.

Неймар пропусна втори пореден мач за парижани, а официалната причина от клуба е, че той е назад с подготовката си и все още не е в оптимална форма.

Бразилецът обаче не спира да прави опити да напусне френската столица и да се завърне в Барселона. Двата клуба вече водиха преговори, но все още не могат да постигнат договорка относно цената на нападателя.

“Неймар няма да напусне, ако не вземем друг играч на неговото място. Това е невъзможно”, категоричен бе Тухел. „Нещата са ясни – ако той остане, то ние ще имаме в негово лице играч, който ще ни помогне да печелим”, продължи той.

„Винаги казвам едно и също. Трансферният прозорец затваря след повече от десет дни, а вие си мислите, че всичко ще се реши утре или вдругиден. Какво мисля аз не е важно. Днес Неймар не можеше да играе, защото не тренира с останалите. Това е ситуацията и нищо не се е променило”, каза още Томас Тухел.

Още по темата:

Втори мач без неймар и ПСЖ вече е за срам

Всичко или нищо от Барса за Неймар

Бартомеу лично поема преговорите за Неймар