Съпругата и агент на нападателя Мауро Икарди - Уанда Нара, обясни, че преминаването на аржентинеца в редиците на френския шампион Пари Сен Жермен е било изненада за всички, освен за нея. 

Икарди беше замесен в една от най-заплетените саги на изминалото трансферно лято. На стрелеца му беше обявено, че той няма да бъде изпозлван в Интер, което го принуди да си търси нов клуб. Поради усложненията при сделките между Интер и преки конкуренти в италианския шампионат обаче нещата се проточиха до последния ден ан европейския трансферен прозорец. 

В крайна сметка Икарди беше представен като играч на шампиона на Франция. Неговата съпруга и агент Уанда Нара разказа, че тя е имала спокойствието, че всичко ще се развие позитивно. 

"Причината да чакам до последния момент е, защото имах скрит коз под ръкав през цялото време. Никой не знаеше за сделката, даже и децата ни", заяви тя. 

"Мауро си приготви малък куфар и замина за Париж. Децата учат в Милано, така че ще трябва да живея между Париж и Милано. От трите опции, които имахме, Париж беше най-лошата, тъй като трябва да остана с децата в Милано. За сметка на това обаче смятам, че беше най-добрата опция за Мауро, а това е най-важното в момента", завърши Нара.