Последните дни на Адриен Рабио в ПСЖ ще бъдат, като в ада за него, според декларацията на спортния директор на френския клуб Антеро Енрике.

Енрике изясни, че решението на халфа да не поднови своя договор с клуба „има много ясни последици – Рабио ще остане закотвен извън състава или на резервната скамейка за неопределен период от време.“

Спортният директор на ПСЖ обяви, че преговорите с Рабио и неговия агент са прекратени. На последната среща играчът е информирал ръководството на френския клуб, че няма намерение да подписва нов договор и иска да напусне клуба като свободен агент след края на сезона, когато договорът му на практика изтече.

Антеро Енрике демонстрира своята ненавист към решението на играча.

„Изглежда, че футболистът и неговият агент са ни мамили няколко месеца. Трябва да добавя, че тази ситуация е неуважителна, както за клуба, така и за феновете. Още повече, като се има предвид, че става дума за футболист, който играе за нас, откакто е част от първия отбор и винаги е получавал пълната подкрепа на клуба“, сподели спортният директор на ПСЖ в интервю за „Yahoo Sport France“.

Адриен Рабио ще бъде изваден от състава на Томас Тухел до края на сезона, ако не се стигне до негова продажба още през януари.

ПСЖ обвини Барселона, че не спазва правилата

Майката на Рабио: ПСЖ не прие оферта на Барса, но сега не преговаряме

Барселона отрича да има споразумение с Рабио

Le Parisien: Барса и Рабио се споразумяха

ПСЖ гони Рабио

Отритваш арабските милиони и 6 месеца си "във фризера"​