В отбора на Пари Сен Жермен вярват, че Зинедин Зидан ще застане начело на тима от лятото. „Marca“ твърди, че ръководството на парижани обмислят сериозни структурни промени след края на сезона, когато се очаква Килиан Мбапе да напусне в посока Реал Мадрид.

На „Парк де Пренс“ вярват, че бившият треньор на „кралете“ е най-подходящият човек, който да постави новото начало.

Още преди време се появиха информации, че ПСЖ и Зидан са водили преговори. По това време съществуваше възможност Маурисио Почетино да напусне, за да поеме Манчестър Юнайтед. Тогава обаче нито французинът, нито френският клуб искаха таи промяна да бъде направена по средата на сезона.

В крайна сметка Почетино остана в ПСЖ, а Манчестър Юнайтед назначи Ралф Рангник за временен мениджър до края на сезона. Съществува голяма вероятност обаче аржентинецът да се насочи отново към „Олд Трафорд“, тъй като заедно с Ерик тен Хаг са считани за основни фаворити за поста на нов наставник там.

Испанското издание допълва, че все още има малка вероятност тези рокади да се извършат и преди края на сезона, но по-сигурно изглежда, че това би се случило през лятото.