Марко Верати призна, че играчите на Пари Сен Жермен са ядосани, че на този етап от сезона няма за какво да играят. Парижани вече си осигуриха шампионската титла във Франция, но имаше по-големи амбиции.

Френският тим отпадна от Шампионската лига и Купата на Франция и последните мачове играе без никакъв залог. Парижани изпуснаха преднина от два гола срещу Троа вчера, като срещата завърши 2:2 и това бе трето поредно равенство за тях.

“Има известно раздразнение. Тези мачове би трябвало да са за забавление. Няма напрежение. Доближаваме края на сезона и след всеки мач се чувстваме ядосани. Мисля, че можехме да се представим много по-добре с отбора, който имаме“, започна полузащитникът.

„Беше труден сезон. Вярно е, че имаше доста промени и нови играчи в началото, но това не е извинение. Трудно е да изградиш отбор, когато има толкова промени. Трябва да вземем положителните неща от този сезон и да се опитаме да надградим за следващия”, коментира Верати.

Италианският национал не скри, че отпадането от Реал Мадрид в Шампионската лига все още боли: “Борихме се здраво срещу Реал и 150 минути играхме много добре. Спечелихме титлата във Франция и това е добре. Не мисля, че ни липсва много. Всеки трябва да дава повече. Имахме мечта в Шампионската лига”.