Най-скъпият футболист в историята Неймар навършва 27 години и отбеляза повода по запомнящ се начин. Той спретна купон в най-скъпия клуб в Париж, като дори тежката травма не му попречи да се забавлява на високо ниво. 

На партито присъстваха огромна част от съотборниците му на "Парк де Пренс" - Дани Алвес, Килиан Мбапе, дори и Единсон Кавани, за когото се говори,ч е не са в добри отношения заради няколко по-остри конфликта. Интересното е, че на купона не се появи наставникът на парижани Томас Тухел. 

Въпреки че се придвижва с патерици, Неймар не позволи това да попречи на купона му. Той взе микрофона и изпя бразилска песен, а по едно време дори се разплака след пожеланията на приятелите му за празника. А върхът на купона беше, когато започна да танцува с инвалидна количка. 

Всяка година Неймар не пропуска да отбележи рождения си ден с шумен купон, независимо дали е в почивка, на лагер с отбора си или, както е в случая, е контузен. Партитата му винаги са бляскави и бурни, а неведнъж се е стигало и до проблеми с клубовете му, защото са в разгара на сезона.