Ръководството на Пари Сен Жермен е разкрило при какви условия звездата на клуба Неймар може да си тръгне. Той е изявил вече неколкократно желанието си да се махне от "Парк де Пренс", за последно при срещата си със спортния директор Леонардо на срещата им вчера. 

Ръководителят е отговорил хлаадно на нападателя, че той не може да си тръгне току-така и ще бъде продаден само при оферта, която ще върне огромна част от инвестицията, направена за купуването му преди две години от Барселона. Тогава парижани платиха 222 млн. евро. 

До момента ПСЖ хвърли общо над 300 млн. евро, за да задоволи всички прищевки на бразилеца за заплата, бонуси, чартъри, имение, в което да живее и какво ли още не. Така че ако каталунците го искат обратно, ще трябва да се изръсят доста. 

Докато чака развитие по трансфера си, Неймар трябва да започне нормална подготовка с настоящия си клуб. Той ще мине медицинските прегледи днес , които съотборниците му минаха преди седмица. Нападателят няма да пътува с останалите за контролата с Динамо Дрезден, но сигурно ще отлети за останалата част от предсезонната подготовка.