Отборът на Дижон постигна изненадващ успех с 2:1 над ПСЖ в двубой от 12-ия кръг на Лига 1. Гостите откриха резултата в 19-ата минута чрез Алфред Гомис, но в последствие допусна пълен обрат. В края на първата част Мунир Шуяр изравни резултата, а в началото на втората част Йондер Кадис оформи пълния обрат и донесе трите точки на своя отбор.

Първата по-интересна ситуация в двубоя бе на сметката на домакините и дойде в 16-ата минута, когато Йондер Кадис си освободи пространство пред вратата и засече топката от свободния удар. Точният му изстрел с глава вероятно щеше да завърши във вътрешната страна на лявата греда, но вратаря Кейлор Навас извади превъзходен рефлекс и осуети опита му. 

Няколко минути по-късно обаче Алфред Гомис изведе ПСЖ напред в резултата. Голмайсторът получи подаване от Килиан Мбапе и реализира за 0:1. 

В 36-ата минута футболистите на Дижон изявиха претенции за дузпа, а съдията на срещата Руди Бюке индикира, че ще провери ситуацията с помощта на ВАР. След прегледа реферът прецени, че претенциите са неоснователни и играта продължи. 

В добавеното време на първата част резултатът стана 1:1, след като Мунир Шуяр имаше малшанса да си отбележи автогол, след като топката се удари в крака му след рикошет.

В началото на второто полувреме Йондер Кадис демонстрира страхотна техника в наказателното поле, която доведе до фантастично изравнително попадение.

В средата на втората част ПСЖ пропиля три страхотни възможности да поведе в резултата. Мауро Икарди пропиля шанса да изведе отново отбора си напред в резултата, след като ударът му премина на косъм от дясната греда. Малко по-късно Анхел Ди Мария стреля от воле от границата на наказателното поле, но топката премина над напречната греда. 

Секунди по-късно отново Икарди се озова на добра позиция, след като достигна центриране от крилото, но ударът му с глава се удари в напречната греда. 

В 70-ата минута гостите удариха втора греда, след като Леандро Паредес прати отскочила топка от средно разстояние в лявата греда. 

Три минути по-късно Жулио Тавареш надскочи защитата на ПСЖ и отправи мощен удар с глава, който обаче премина на косъм от лявата греда. 

В 83-ата минута Единсон Кавани пропиля страхотна възможност, след като овладя подаване при включването си в наказателното поле, но топката мина встрани от лявата греда. 

Така ПСЖ се провали, но остава първи в класирането с цели 8 точки аванс и мач в повече от втория Нант. Дижон пък се отлепи от абсолютното дъно и вече е 18-и с 12 точки в своя актив.