Отборът на ПСЖ надви с 2:0 По и се класира за четвъртфиналната фаза на Купата на Франция. Леандро Паредес откри резултата през първата част, а през втората Пабло Сарабия удвои аванса на парижани.

В предишната фаза третодивизионният тим изхвърли елитния Бордо от турнира, но ПСЖ се оказа прекалено голяма хапка. 

Съвсем очаквано, гостите подеха инициативата още в началните минути и моментално започнаха да обстрелват вратата на По. 

Още във втората минута Максим Чупо-Мотинг центрира в наказателното поле, но съперниковата защита внимаваше и изчисти топката. 

Малко по-късно Юлиан Дракслер центрира добре от свободен удар, но стражът на По улови топката. 

В 25-ата минута резултатът бе открит, след като Мауро Икарди намери Леандро Паредес с добро подаване в наказателното поле, а Паредес отправи удар от движение и изпрати топката в мрежата на домакините. 

Десет минути по-късно Лайвин Курзава отправи удар, но топката влетя встрани от целта и излезе извън игра. 

Секунди по-късно Пабло Сарабия премина успешно през двама противникови защитници и отправи изстрел, който обаче бе отразен от Алексис Гуендуз.

Второто попадение за парижани дойде през втората част, когато в 53-ата минута Пабло Сарабия достигна до страхотен извеждащ пас и останал сам срещу вратаря, нанесе плътен удар в десния ъгъл. 

ПСЖ можеше да поведе и с три гола, но ударът от воле на Курзава бе спасен от Гуендуз. 

В последствие, По се домогна до добра възможност, но Янкуба Джарджу изпрати топката встрани от вратата. 

До края на срещата ПСЖ остана по-добрият отбор, но така и не успя да покачи резултата и да направи победата си по-резултатна. 

В другия двубой по това време: 

Четвъртодивизионният САС Епинал “хвърли бомбата”, отстранявайки Лил от турнира. Аматьорите надвиха елитния тим с 2:1, а в герой се превърна Жан-Филип Красо, който отбеляза и двете попадения за Епинал.