Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел призна, че отдавна е наясно с намеренията на голямата звезда на отбора и най-скъп футболист в света Неймар. Германецът призна след контролата срещу Динамо Дрезден, спечелена с 6:1 от френския шампион, че над един месец вече е наясно, че бразилецът няма желание да играе на "Парк де Пренс". 

Още преди да замине за подготовката с националния отбор на родината си нападателят имаше среща с Тухел. И още на нея явно е разкрил какви са намеренията му, защото специалистът призна, че още преди Копа Америка е знаел какво иска Неймар. 

"Знаех ли, че Неймар иска да си тръгне? Да! Знаех ли го още преди Копа Америка? Да! Всичко между нас двамаат е повече от ясно. Сега той трябва да разреши този казус с клуба, това си е работа между тях. В момента ние с него работим заедно."

"Вижте, докато един играч е в съблекалнята на отбора ми, той е мой футболист и аз работя с него. Аз трябва да се адаптирам към ситуацията, той също трябва да се адаптира. Не знам какво ще стане, но докато той е при отбора и тренира с него, той е мой футболист и аз разчитам на него", заяви Тухел.