Българският нападател Димитър Бербатов отново влезе в ролята на съветник на бившия си клуб Манчестър Юнайтед. Родният футболист коментира осминафиналния сблъсък в Шампионската лига между „червените дяволи” и Пари Сен Жермен, който бе спечелен от парижани с 2:0 на „Олд Трафорд”.

Според Бербатов, който проведе зимна подготовка с тима на Берое, в Юнайтед трябва да направят всичко възможно, за да привлекат в редиците си Марко Верати от тима на ПСЖ. Нападателят вярва, че именно той е бил ключовата фигура при успеха за гостите.

„Марко Верати бе наистина впечатляващ в центъра на терена. Това, което харесвам в него е, че той винаги мисли за нападението, но ако това не е възможно, той просто задържа топката, диктува темпото и почти приспива противника”, коментира Бербатов.

„Той е невероятен талант. Напомня ми на Шави и Иниеста. Верати би паснал идеално до Матич в полузащитата на Юнайтед. БИ позволил на сърбина да върши черната работа на терена, докато той контролира мача. Не ми се вярва обаче от ПСЖ да го продадат”, каза още Димитър Бербатов.