Вратарят на ПСЖ Джанлуиджи Буфон говори пред "Sky Sport" преди очертаващия се дебют за него с екипа на парижани в Шампионската лига. Французите гостуват на Наполи, а италианският страж най-добре знае какво ги очаква на "Сан Паoло".

Буфон изтърпя наказанието си от три мача в най-престижния клубен турнир, след като бе изгонен миналата година с директен червен картон в злополучния мач реванш срещу Реал Мадрид.

"Гледах първите три мача на ПСЖ в ШЛ в съблекалнята. Страдах повече от достатъчно и си изтърпях наказанието. Мачът с Наполи се очертава да е тежък. Анчелоти подобри отбора и сега са още по-опасен противник", коментира легендата на Ювентус.

"След мача с Реал бях много ядосан, просто не знаех какво да кажа. Иначе фаворити за Шампионската лига са Барселона, където играе най-добрият играч в света. След това Ювентус, където се подвизава другият определян за най-добър", смята 40-годишният вратар.

"Бъдещето? Смятам да играя докато съм конкурентоспособен. Късметлия съм, че получих оферти от големи отбори и смятам да продължа", завърши световният шампион с Италия. 

Буфон: Наполи е съперник от висока класа