Старши треньорът Луис Енрике продължава да вярва, че воденият от него Пари Сен Жермен може да отстрани Барселона на четвъртфиналите на Шампионската лига по футбол. Французите отстъпиха с 2:3 като домакини и са изправени пред нов провал в преследването на най-престижния трофей.

Пари Сен Жермен водеше с 2:1 до средата на първото полувреме, но Рафиня заби втория си гол в 62-та минута, а Андреас Кристенсен бе точен за 3:2 за Барса 13 преди края на редовното време.

"Загубите болят и са много неприятни, но аз вярвам, че изиграхме добър мач срещу много силен отбор. За реванша ще променим нещата, които не ни се получиха, защото това е нормалното нещо за двубои от такъв магнитуд. Отиваме в Барселона с огромно желание за победа и това ми дава надежди. За нас това е финал и съм уверен в отбора ни", каза той, цитиран от агенция Ройтерс.

Енрике отказа да коментира представянето на Килиан Мбапе, който не бе особено активен срещу отличната защита на каталунците. Испанският мениджър подчерта, че неговият отбор е заслужавал да спечели.

"Отиваме на реванша като на война. Никога не гледам на съперниците ни като фаворити, независимо кои са те. Продължавам да мисля по този начин. Пак казвам, че трябваше да вземем този мач", каза още Енрике.