Суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар да Силва реши още отсега да стартира психологическата война срещу Ливърпул, с който парижани се паднаха в една група в Шампионската лига. Най-скъпият футболист даде своята прогноза за новия сезон във Висшата лига, а тънкият му намек спрямо „червените” дойде от факта, че той не ги посочи в топ 4.

26-годишният нападател направи изказването в Барселона, където бе гост на промоционално събитие на един от спонсорите си. Той отдели няколко минути за кратко изявление пред британското издание „Дейли Експрес”. Тогава интервюиращият го помоли да направи прогноза как ще приключи сезон 2018/2019 в първенството на Англия. „Кой ще го спечели ли? Уау, това е трудничко. Ще бъде много тежко, много тежко, но Манчестър Сити ще спечели. Втори ще завърши Манчестър Юнайтед, а трети Челси. Четвъртото място ще е за Тотнъм”, заяви нападателят.

Звездата на Барселона Жерар Пике, който също беше на събитието, изрази своето удивление пред Неймар, че е оставил отбора на Юрген Клоп извън битката за титлата. Бразилецът обаче беше категоричен: „Не, без Ливърпул”.

ПСЖ и Ливърпул откриват кампанията си в група С на Шампионската лига именно един срещу друг на „Анфийлд”. Мачът е на 18 септември, а ответният във Франция – 28 ноември.

Още по темата:

Феновете на Звезда ще схрускат конкретен играч на Ливърпул?

Клоп: Очаквах тежка група - имаме я

Савидж: Жребият в ШЛ удари по шампионските амбиции на Ливърпул