Футболистът на ПСЖ Неймар сподли, че крилото на Борусия Дортмунд и националния отбор на Англия Джадън Санчо е "специален играч" и разкри, че "наистина харесва" да го гледа как играе. Звездата на френския шампион призна, че с нетърпение очаква да се изправи срещу Санчо, който е считан за един от най-добрите млади таланти в Европа, в срещата на ПСЖ с Борусия Дортмунд във вторник вечер от 1/8-финалите на турнира в Шампионската лига.

"Без никакви съмнения това ще бъде чудесен мач за тези, които обичат футбола", започна Неймар.

„Ние сме два отбора, които обичат да атакуват. Борусия има играчи, които могат да направят разликата. Санчо е играч, който много обичам да гледам да играе и е страхотен, има много качества. Борусия Дортмунд е отбор с много качествени играчи. Всички знаем колко трудно ще бъде за нас тук в Дортмунд. Надяваме се да изиграем добър мач, за да вземем добър резултат преди реванша в Париж", продължи бразилецът.

19-годишния англичанин има 12 гола и 13 асистенции само за 19 мач Бундеслигата през този сезон и по този начин привлече интерес от множество топ клубове. Отборите на Ливърпул, Манчестър Сити, Челси и Манчестър Юнайтед се интересуват сериозно от възможността да подпишат със Санчо това лято, докато Барселона и Байерн Мюнхен също са готови да се включат в надпреварата за неговия подпис.

„Жълто-черните“ ще искат най-малко 100 милиона паунда за Санчо, въпреки че на този етап нито един клуб не е готов даде такава сума за бившия играч на Манчестър Сити.