Централният защитник на Реал Мадрид Антонио Рюдигер призна в интервю за GOAL, че е имал желание да направи трансфер от Челси в Пари Сен Жермен, за да работи с Томас Тухел, с който след това спечели Шампионска лига. Рюдигер сподели, че любимият му треньор, с който е работил, е именно Тухел.

„Мечтаех да играя за Реал Мадрид, но никога не съм мислил, че ще мога да го постигна. За мен Висшата лига беше крайната цел. Опредлено исках да играя там. Това че играх за големи отбори Челси и Реал Мадрид, е възнаграждение за цялата упорита работа, която положих през годините“, започна Рюдигер.

„Наистина исках да напусна Челси през 2020-а година. Исках да отида в ПСЖ с Томас Тухел. Това беше моето желание, но не се случи и шест месеца по-късно Тухел пристигна в Челси от ПСЖ. След това спечелихме Шампионска лига заедно“, сподели германският централен защитник.

„Имал съм много добри треньори. Ако трябва да избера един, това би бил Томас Тухел. Честността му ми харесваше. Вписвам се в представата му за футбол и ме оцени като човек. Италианците са много взискателни, но Карло Анчелоти е много спокоен. С него вървим в една посока и точно така се работи перфектно“, каза още Рюдигер.