Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел заяви, че парижани все още не са разкрили пълния си потенциал. ПСЖ спечели с 2:0 при гостуването на Истанбул Башакшехир в Шампионска лига, но не впечатли с играта си. Той изрази и надежда, че поредната контузия на Неймар няма да се окаже твърде сериозна. 

"Знаем, че можем да играем много по-добре от това, което показваме в момента. Искам да защитя футболистите, защото те давам максимума от себе си. Ситуацията е трудна, както е и за повечето отбори. Почти нямахме предсезонна подготовка, липсват ни и много играчи, които са извън строя. Дойдоха и доста нови момчета, на които им трябва време", започна специалистът. 

"След паузата заради пандемията играхме много финали на купи, мачове в Шампионска лига, след това започна и Лига 1. Килиан Мбапе е прав, когато говори за натрупана умора", коментира Тухел.

Наставникът на парижани се надява контузията на звездата Неймар да не е сериозна. Бразилецът бе сменен принудително в средата на първото полувреме заради травма на десния крак.

"Ще изчакаме прегледите, дано контузията на Неймар да не е тежка. Болките са в аддукторите", каза Тухел.