Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел се надява звездите Неймар и Килиан Мбапе да започнат да бележат голове в Шампионска лига и да помогнат на засегнатия от контузии тим на ПСЖ в предстоящия мач от група Н на турнира срещу РБ Лайпциг.

Двете мегазвезди на парижани скоро подновиха тренировки след лечение на контузии. Неймар не е вкарвал в последните пет мача в Шампионска лига, а Мбапе не е поразявал вратата на съперника в турнира в последните седем срещи.

"Целият отбор страда, когато Мбапе и Неймар не вкарват голове. Тяхното влияние върху играта е огромно, те са основни играчи и се надявам утре да вкарат", коментира Тухел на пресконференцията преди мача с германците.

Тухел има кадрови проблеми за разрешаване заради контузиите на защитниците Тило Керер, Хуан Бернат, халфовете Марко Верати и Юлиан Дракслер и нападателят Мауро Икарди. Кимпембе е наказан, което означава, че Маркиньос ще започне в центъра на защитата.

"Ще разчитаме на атаката. Нашето желание да вкараме голове трябва да бъде по-силно от страха ни да не сбъркаме в защита", каза още Тухел.

"Килиан се нуждае от голям мач. Той направи всичко необходимо да бъде готов за мача. Неймар има нужния капацитет и самочувствие да бележи решителни голове", добави треньорът.