Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел коментира поражението, което претърпяха парижани в първия си мач от груповата фаза на Шампионската лига срещу Ливърпул. Първенецът на Франция отстъпи с 2:3 на „Анфийлд“, а според немския специалист резултатът не отразява онова, което в действителност се е случило на терена.

„Може би резултатът не отразява онова, което в действителност се случи на терена. Представихме се добре през първата част. За мен резултатът не бе логичен, нито коректен. Инкасирахме два гола през първата част, но не загубихме вярата в нас самите нито за миг“, започна специалистът.

Припомняме, че мърсисайдци поведоха чрез Даниел Стъридж и Джеймс Милнър, който бе точен от дузпа. За парижани изравниха Тома Мюние и Килиан Мбапе. Победния гол за „червените“ бе дело на Роберто Фирмино.

„Силната воля пролича в играта ни. Може би през второто полувреме имаше моменти, в които губехме по-леко топката, но това е „Анфийлд“. Клоп работи от три години с този отбор, научени са да пресират, правят сложни неща, но ние не губим форма“, добави Тухел.

В следващия кръг на група „С" на Шампионската лига ПСЖ приема Цървена звезда.